Leave Your Message
Nyheter Kategorier
Utvalgte nyheter

Vi er glade for å introdusere vår nyeste elegante design og sinklegering berømmelse smartklokke, en perfekt blanding av innovasjon og stil.

2023-11-21
Spennende nyheter! Vi er glade for å introdusere vår nyeste elegante design og sinklegering berømmelse smartklokke, en perfekt blanding av innovasjon og stil. Denne banebrytende enheten er designet for å heve din teknisk kunnskapsrike livsstil.
Grunnleggende spesifikasjoner
●CPU: GR5515+BK3296
●Sensor: HX3605
●Blits: 128Mb
●Bluetooth: 5.1
●Skjerm: TFT 1,91 tommer
●Oppløsning: 240×296 piksler
●Batteri: 240mAh
●Vanntett nivå: IP67
●APP: «Da Fit»
Passer for mobiltelefoner med Android og iOS.
Nøkkelegenskaper:Helse- og velværesporing: Sanntidsovervåking av trinn, søvnmønstre og generell aktivitet for en helhetlig forståelse av ditt velvære. Pulsovervåking: Hold oversikt over pulsen din i sanntid, og gir deg innsikt i kardiovaskulærsystemet ditt. helse under ulike aktiviteter.Blodoksygenovervåking: Overvåk oksygennivået i blodet for å sikre optimal åndedrettshelse, spesielt under treningsøkter og øyeblikk med anstrengelse.
Smarte notifikasjoner:Hold kontakten uten problemer med umiddelbare varsler for meldinger, anrop og sosiale oppdateringer, sømløst synkronisert fra smarttelefonen din.
Avanserte treningsmål:Presisjonssensorer fanger opp detaljerte data om ulike øvelser, og gir innsikt for å hjelpe deg med å optimalisere og nå treningsmålene dine. Forlenget batterilevetid: Opplev uavbrutt bruk med et robust batteri, noe som reduserer bryet med hyppig opplading og å holde tritt med dine daglige krav.
Slik får du din:Vær blant de første til å oppleve fremtiden for smart livsstil ved å forhåndsbestille den nyeste smartklokken på vår offisielle nettside i dag! Vi setter pris på din fortsatte støtte mens vi legger ut på denne reisen mot en smartere og mer tilkoblet fremtid. Takk for oppmerksomheten og fortløpende Brukerstøtte.
Vår produksjon er strengt i samsvar med ISO9001 kvalitetsstyringssystemstandarder, utstyrt med halvautomatiske produksjonslinjer og 10 000 standard støvfrie produksjonsverksteder.
Dedikert til streng kvalitetskontroll og gjennomtenkt kundeservice, er våre erfarne medarbeidere alltid tilgjengelige for å diskutere dine krav og sikre full kundetilfredshet. Produktene våre har allerede fått stor ros over hele verden. Enten det er et produkt fra vår katalog eller en spesialtilpasset tjeneste, ønsker vi folk fra utlandet og utenlands som deg hjertelig velkommen til å samarbeide og jobbe sammen for en lys fremtid og langsiktig forretningsforhold.
Mange av våre kjoler har vakre perler på ermene